Na  spletni strani šole ste že lahko prebrali zapis o zimski šoli v naravi, ki smo jo organizirali v mesecu decembru. Tokrat vam v branje ponujam mozaik zanimivejših misli učencev, ki so se udeležili nepozabnega tedna v Kranjski Gori.  Veliko bodo povedale tudi dodane slike…

Aleš Lebar

Vsi šestarji smo nestrpno čakali dan, ki je končno prišel pred vrata. To je bil ponedeljek, 12.12. 2016. Vsi veseli smo pospravili kovčke v avtobus in se z nasmehom poslovili od staršev. (Luka, 6.a)

V domu nam je bilo zelo udobno. Sobe so bile zelo dobre. Vse je bilo čisto, kuharice so pripravile odlično hrano. Vsi učitelji so mi bili precej všeč. Ni mi bilo všeč, kako smo se razporedili pri smučanju. Vsi boljši v naši skupini smo bili nekoliko jezni. Vseeno smo se zadnji dan nekajkrat spustili tudi po daljših in zahtevnejših progah. Bili smo nekoliko bolj veseli. Všeč so mi bile zunanje dejavnosti po kosilu. Bilo je precej mrzlo, zato nas je tudi zeblo. Najbolj mi je bilo všeč skakanje čez reko. Zelo pomirjujoče so bile večerne dejavnosti, tako smo lažje zaspali. (Urban, 6.b)

V šoli v naravi smo se veliko igrali  in zabavali. Najbolj mi je bilo všeč smučanje, čeprav sem bil med začetniki. Veliko sem se naučil in zdaj upam, da bom vsako leto šel smučat. Hrana je bila zelo dobra in bi se rad zahvalil kuharicam v domu. Imeli smo zelo dobre in vesele učitelje in učiteljice. (Bine, 6.b)

Najbolj mi je bilo všeč tekmovanje. Pred začetkom smo se lahko spustili ob progi in si jo ogledali. Proga je bila veleslalomska. Ni bila ravno dolga, a ravno dovolj, da pokažeš, kaj znaš. Vsi so odsmučali odlično. Posebej sem bil presenečen nad začetniki, saj so se res zelo veliko naučili.  (Andraž M., 6.a)

V četrtek zvečer smo se zbrali, da je vsaka soba predstavila svojo točko. Zelo smo se zabavali, sploh smo se smejali vicem in nastopom. Po koncu predstave smo dobili priznanje za uspešno opravljen smučarski tečaj. Komaj pa smo čakali na rezultate tekmovanja. Ob razglasitvi so nekateri jokali od sreče. Med plesom smo najbolj “žurali” na pesmi Puna gajba piva, Bela snežinka, Na božično noč, Čebelar, V dolini tihi… Vriskali pa smo kot nori. Imeli smo se super. (Živa, 6.c)

Imeli smo se super. Čez teden smo se veliko naučili. Tudi odnosi so se izboljšali, saj smo teden preživeli skupaj s sošolci in sošolkami, brez staršev. Šola v naravi je bila res super in na koncu smo vsi postali pravi profesionalci smučanja. To izkušnjo bi z veseljem ponovila. (Zala, 6.a)

(Skupno 240 obiskov, današnjih obiskov 1)