Opravičilo! E-poštni naslov solskiband.osjm@gmail.com je bil dosedaj neaktiven zaradi tehničnih težav. Od danes naprej  je spet aktiven.

V šolskem letu 2017/2018 se bo na OŠ Janka Modra izvajala tudi interesna dejavnost Šolski band. K sodelovanju vabimo vse učence  od 4. do 9. razreda, ki imajo veselje do petja ali pa igrajo na katerikoli inštrument vsaj dve leti. Prijave se zbirajo na elektronskem naslovu solskiband.osjm@gmail.com, prijavijo pa se lahko učenci iz matične ali podružnične šole. Več informacij o krožku dobite s klikom na tej povezavi.  Z vajami se bo predvidoma pričelo že v drugi polovici septembra. Vabljeni k sodelovanju!

Pravtako se bo v prihajajočem šolskem letu izvajala tudi interesna dejavnost Video-filmski krožek. Učenci se bodo učili osnov filmskega jezika, snemalo pa se bo s pametnimi telefoni, fotoaparati in vrhunsko 4K kamero.  Prijave se zbirajo na elektronskem naslovu videokrozek.osjm@gmail.com, h krožku pa se lahko prijavijo učenci od 5. – 9. razreda. Več informacij lahko dobite s klikom na tej povezavi. Tudi ta interesna dejavnost se bo pričela že v septembru zato vabljeni k sodelovanju!

 

 

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov 1)