Za nami je naš 6. praznični s’menj. Zopet smo združili naše ideje, znanje in moči ter skupaj ustvarili lep in nepozaben dogodek. Letošnja odločitev, da s’menj organiziramo v veliki prenovljeni telovadnici matične šole, se je izkazala  za odlično, saj je bila gneča v zadnjih letih že skoraj nevzdržna. Obiskovalci so si tokrat lahko v miru ogledali celoten s’menj in celo malo poklepetali in se posladkali ob mizah v naši »kavarnici«.

Zahvala za nadvse uspešno izpeljan s’menj velja učencem in učiteljem ter ostalim delavcem šole, ki so prostore odeli v praznično vzdušje ter pripravili čudovite izdelke in okusno ponudbo. Hvala tudi vsem obiskovalcem, ki podpirate naše delo in s svojimi prostovoljnimi prispevki bogatite življenje naših učencev ter vsem ostalim, ki ste kakorkoli prispevali k našemu dogodku. Letos smo v šolski sklad, ki podpira učence iz socialno šibkejših družin, prispevali 4.500 eur. Hvaležni smo vam, ki razumete, kako pomembno je ponuditi roku človeku v stiski.

Veseli nas tudi zavedanje, da s to dejavnostjo našim učencem ponudimo neprecenljivo izkušnjo samostojnosti, kreativnosti, izvirnosti in sodelovanja, saj skozi take dejavnosti gradijo sebe in se povežejo še nekoliko drugače – bolj izkustveno – kot pri pouku.

Že sedaj pa velja povabilo, da se prihodnje leto zopet vidimo.

Andreja Peklaj Zibelnik

 

(Skupno 456 obiskov, današnjih obiskov 1)