Spoštovani starši!

Za učence do vključno 5. razreda se po zadnji okrožnici MIZŠ pouk izvaja v fizični obliki, žal pa smo morali že za dva oddelka učencev staršem priporočiti, da učenci ostanejo doma. Učitelji jim posredujejo gradiva in navodila za delo.

Zaradi izjemnega povečanja števila odsotnih učiteljev (razlogi so različni; od potrjeno okuženih, skrbi za svoje otroke, ki so v izolaciji ali karanteni, pa vse do različnih drugih obolenj), moramo reorganizirati delo za vse oddelke do vključno 5. razreda MŠ Dol.

22. 10. 2020 in 23. 10. 2020 bo pouk za vse učence od 1. do 5. razreda

v MŠ Dol potekal na daljavo.

Župan občine Dol pri Ljubljani je z odločitvijo šole seznanjen in jo podpira.

To pomeni, da učenci ostanejo ta dva dneva doma, učijo pa se po gradivu in navodilih, ki jih bodo posredovale učiteljice. Ker spletne učilnice delujejo slabo, vam bodo učiteljice gradiva in navodila posredovale preko pripomočka Komunikacija v eAsistentu. Video ure pouka se v teh dveh dneh ne bodo izvajale. Prehrana bo odjavljena.

Za vse, ki otrok ne morete zadržati doma zaradi svojih službenih obveznosti,

bo organizirano varstvo, in sicer od 6.00 do 15.30.

V tem primeru razredničarki svojega otroka do danes, 21. 10. 2020, do 15.00, sporočite, da bo vaš otrok prišel v šolo. Podatke potrebujemo zaradi organizacije dela in prehrane. Pouk v šoli ne bo potekal, pač pa bo organizirano zgolj varstvo.

Če bodo pri izobraževanju po jesenskih počitnicah v veljavo stopile kakršnekoli spremembe, vas bomo o tem obvestili pred iztekom počitnic.

Gregor Pečan, ravnatelj

(Skupno 273 obiskov, današnjih obiskov 1)