MODROVA DOBRODELNOST

Mesec december je čas veselja in obdarovanj, za mnoge družine naših učencev pa tudi čas, ovit v različne stiske in skrbi. Da bi se vsem našim otrokom uresničile drobne, sladke želje, smo tudi letošnji december povabili starše naših učencev k Modrovi dobrodelnosti. Na OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani, smo v petek, 15. 12. 2023, sprejemali živila v dobrodelni namen. Zbirali smo prehrambene izdelke z daljšim rokom uporabe, priboljške, sladkarije, pripomočke za osebno higieno ter konzervirana živila.

Vabilu k dobrodelnosti se je odzvalo 36 družin, kar je sicer nekoliko manjša udeležba kot lansko leto, a zato nič manj uspešna. Pripravili smo 29 velikih nakupovalnih vrečk različnih dobrin za socialno šibkejše družine. V soboto, 16. 12. 2023 je enako število družin prevzelo prehrambene pakete, ki so jih sprejeli z veliko hvaležnostjo.

Iskreno se zahvaljujemo vsem sodelujočim, ki so prispevali k temu, da je Modrova dobrodelnost uspešno potekala in smo lahko družinam naših otrok, ki so v stiski, vsaj nekoliko polepšali praznični čas.

Radi bi se zahvalili tudi Trampolin Woop parku v Ljubljani, ki je naši šoli v mesecu decembru poklonil 14 paketov za obisk interaktivne plezalne stene. Štirinajst učencev, ki so pakete prejeli, je bilo zagotovo izredno veselih darila in obiska parka s starši.

Pripravila: Mia Prudo

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: