Mladi nogometaši iz OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani, so navdušili z dobro predstavo na dveh tekmah, ki so ju odigrali 22. aprila na igrišču OŠ Božidarja Jakca. Ta dan je bil poln športnega duha, saj so se učenci pomerili z dvema različnima nasprotnikoma v sklopu prvih skupinskih tekem tekmovanja.

Prva tekma je prinesla obračun med učenci OŠ Janka Modra in ekipo OŠ Karla Destovnika Kajuha. Kljub trudu in borbeni igri so se naši mladi športniki na koncu morali sprijazniti z neuspehom, saj so nasprotniki slavili z rezultatom 2:0.

Vendar pa se srčni učenci niso predali. Na drugi tekmi so stopili na igrišče z veliko mero vztrajnosti in borbenosti. Srečanje proti domačinom, ekipi OŠ Božidarja Jakca, je bilo izjemno napeto in polno preobratov. Kljub zaostanku z 0:1 so naši mladi nogometaši s silovitim pritiskom v drugem polčasu uspeli preobrniti izid in na koncu slavili zmago s 2:1. Strelca za OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani sta bila Peter Žiher in Matevž Omahen.

Oba obračuna sta bila polna napetosti in vzdušja ter sta prikazala velik potencial in srčnost mladih športnikov. Njihova predstava je vzbudila ponos, kar obeta svetlo prihodnost za nogometno ekipo OŠ Janka Modra.

Tit Zupan

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 2)